Welkom op mijn website

Veerle Debruyne

Hoe het begon


Zo boven, zo beneden...

Toen ik zes was, vroeg ik aan mijn moeder waarom ik net diegene was wie ik was en niemand anders. Ik kon maar niet begrijpen dat ik enkel 'Veerle' was en niet mijn zus of mijn vriendinnetje of mijn buurjongen kon 'zijn'. Wat ik toen niet kon beschrijven was dat ik me eerder één voelde met veel. Heel veel eigenlijk en ineens besefte ik op die leeftijd dat ik een persoon was, niet één met alles en iedereen. Wat ik ook niet begreep, was die vele sterren daar boven aan de hemel. Hoe was dat in godsnaam mogelijk dat er zoveel waren? En waar was het einde? En waarin zat het heelal? Ik denk dat mijn fascinatie voor de kosmos toen al was begonnen....

Natuurlijk beïnvloeden de vele planeten NIET ons doen en laten, maar ze zijn wel spiegels. Ze reflecteren hoe het met ons gaat. Vandaar: 'zo boven, zo beneden...'

Veerle Debruyne is afgestudeerd als master in de toegepaste economische wetenschappen. Gedurende 15 jaar heeft ze gewerkt in de Human Resources sector en heeft daar veel geleerd over 'mensen'. Ze geeft les en geeft consultaties bij haar thuis, via telefoon, skype of audio recording.

Wat kan je doen met astrologie?

Dat astrologie oeroude kennis omvat, weet iedereen. Het is een tool om jezelf beter te leren kennen, om betere keuzes te maken in het leven, om te weten te komen wat jouw pad is op alle gebied. Het helpt bij bewustwording, bij het ontrafelen van patronen.
Wat is jouw temperament? Waarom doe je de dingen die je doet? Hoe kan ik krachtiger worden? Hoe kan ik authentiek zijn en net datgene doen waarvoor ik hier ben?

En er bestaat inderdaad een eenheid in alles...

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Miriam | Antwoord 13.07.2022 17:51

Dank je voor het delen.

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

13.07 | 17:51

Dank je voor het delen.

...
13.07 | 17:49
Home heeft ontvangen 4
Je vindt deze pagina leuk