Astrologie cursussen
Oefenles
MAANDAG 26 augustus 2019

Met veel enthousiasme wens ik de volgende oefenles te besteden aan 

'hoe begin ik eraan?'

Vind je het duiden van iemands karakter, het bekijken wat de beste beroepskeuze is, hoe het gelukkigst te zijn in de liefde allemaal nogal moeilijk als je dit probeert voor iemand anders te doen?

Laten we samen elk een persoon uitkiezen die we kennen in het echte leven en die dit ook ok vindt dat wij, studenten, erop los zullen oefenen om die kaart te duiden. Het kan om een kind gaan, partner, vriend, vriendin, etc...

Ik geef een aantal heel simpele technieken en methodes mee die je in een mum van tijd de essentie van de persoon naar boven kunnen brengen.

 

Les is op maandag om 19u tem 21u voor 25euro

In ieder geval, heb je interesse, stuur me een mailtje met je de geboortegegevens van de persoon in kwestie op wie we mogen oefenen.Cursus basis astrologie

 
Tijdens de herfst van 2019  start ik een nieuwe reeks basis astrologie bestaande uit 8 lessen (cursus inbegrepen) waarbij elke les 25euro kost. 
Elke les gaat door op maandagavond te Gent en duurt van 19u tem 21u. De lessen worden gegeven acht weken achtereenvolgend. Meer details volgen.


Inhoud

De basis, de kern van de astrologie omvat de volgende topics:

-de zin van astrologie
-de tekens
-de elementen
-essentiële en accidentele waardigheden
-de planeten
-de huizen
-de aspecten
-inleiding tot de transits

Dit alles wordt meteen toegepast op de eigen horoscoop of horoscopen van familie, vrienden, etc...

Interesse? 
Geef me een seintje via de 'contact' pagina of stuur een mailtje naar 
veerle.debruyne@telenet.be

Oefenen, oefenen, oefenen. Astrologie leert men pas door ermee te werken, vandaar dat er in elke cursus met eigen horoscopen wordt gewerkt.