Consultaties

Alle consultaties gebeuren via audio-recording. 

Steeds geef ik mijn best mogelijke service met volle aandacht en nauwkeurigheid. Hou er rekening mee dat JIJ zelf de kapitein bent van jouw schip. Het is belangrijk om weten dat jij diegene bent die beslist wat je met deze informatie zal doen. Je bepaalt hoe en in welke mate dat je hier invulling aan zal geven. Daarvoor ben je uiteraard zelf verantwoordelijk en behou je je kracht en macht over je eigen leven. 
Mijn taak is om je inzichten te geven zodat je je krachtiger voelt om de keuzes te maken die in lijn liggen met wie je wilt zijn (jouw kernwaarden, wat voor jou van belang is) én met het universum, het goddelijke, de natuur. 

Stuur me steeds een mail naar veerle.debruyne@telenet.be en vermeld één van onderstaande keuzes die je hebt gemaakt. Daarna ga ik meteen aan de slag! De manier van betaling gebeurt via astroveerle.com/services. 

40 min diepte consultatie: 85€

Ik kijk diepgaand naar jouw geboortehoroscoop en ga tot de kern van jouw patronen. Transits, progressies en de solaar voor het komende jaar zijn inbegrepen. Het is handig dat je mij jouw uitdagingen schetst die op dit moment van belang zijn voor jou. Wens je dit liever niet te doen, dan wordt de reading weliswaar abstracter maar even interessant als je in synchroniciteiten gelooft. Indien je wenst dat ik naar een specifiek levensgebied kijk, geef me een seintje. 

Stuur me een mailtje met geboorte- datum, uur en plaats.
email: veerle.debruyne @ telenet.be   


De follow up 15 tot 20min: transits voor het komende jaar en de solaar: 55€

Dit geldt enkel indien je reeds door mij jouw diepte horoscoop hebt laten duiden. 
Het is als het ware een soort opvolging. Transits, progressies en solaar worden bekeken.
Het geeft weer wat het komende jaar qua energie voor jou in petto heeft.

Stuur me een mailtje met geboorte- datum, uur en plaats.
email: veerle.debruyne @ telenet.be   Comptabiliteit/Synastry analyse: 119€

Analyse van de twee persoonlijkheden voor wat betreft hun relatiepatronen. Ik kijk naar de sterktes en uitdagingen die de relatie met zich meebrengt. Ook bekijk ik of er een mogelijkheid is tot een langdurige commitment.

Stuur me een mailtje met beide geboorte- data, uur en plaatsen.
email: veerle.debruyne @ telenet.be