WORKSHOPS 2013

Gratis workshop te Gent

Wanneer?

19 november 2013 van 19u - 20u30

Waar?

Buurthuis Macharius-Heirnis
Scheldeoord 
Tarbotstraat  61A 
9000 Gent

Wat?

Dat astrologie oeroude kennis omvat, weet iedereen. Het is een tool om jezelf beter te leren kennen, om betere keuzes te maken in het leven, om te weten te komen wat jouw pad is op alle gebied. Het helpt bij bewustwording, bij het ontrafelen van patronen.
Veerle Debruyne is al 15 jaar actief begaan met astrologie en vertelt u op een boeiende manier wat u kan leren uit uw geboortehoroscoop en de huidige stand van de sterren.

Op basis van een praktisch voorbeeld, een horoscoopkaart, bekijken we wat we allemaal met de astrologie kunnen doen. 
Waarvoor is het bruikbaar? 
En waarvoor niet? 
Hoe ziet een horoscoop eruit? Hoe interpreteer ik de tekening met de verschillende planeten, tekens, aspecten? Hoe ga ik op een simpele manier aan de slag?

Stuur op voorhand jouw geboortegegevens door naar veerle.debruyne@telenet.be, dan kunnen we meteen overgaan naar de praktijk.
Nieuwe reacties

06.10 | 13:47

Welke bavianenballenlikker heeft dat nou weer bedacht? Krochtblogger! Repelteeltje! Nokiabeffer! Kazematwipper! Zijspancoureur! Tracheehijger! Zeepkistendealer! Hakkensnakker! Gooi Croma in je stoma! Belchbelg!

03.10 | 16:07

Dag Veerle,Lieve Schat al weer e tijdje geleden 2022 gerchtzaak appverdiepingen zwijnaarde,2022 uiteindelijk is de rechter na 3de aanvraag langs geweest??

13.07 | 15:51

Dank je voor het delen.